Kirjoittelen nyt kuulumisia pitkästä aikaa, monesti on pitänyt kirjoittaa mutta joko ei ole ollut aikaa tai en ole löytänyt sanoja... Pahoitteluni siis pitkästä tauosta, yritän palailla linjoille vähän useammin :)

Ollut kaikenlaista sählinkiä elämässä viime aikoina, milloin parisuhdesoppaa ja milloin mitäkin. Parisuhdesotkut nyt on taidettu selvittää jo suurimmalta osin, ja yhdessä ollaan edelleen :)
Perjantainen sossuaika poiki kiireellisen lääkärikäynnin, ja nyt odottelen kutsua suljetulle osastolle jonne pitäisi lähteä heti kun muilta tutkimuksilta kerkiää. Nyt siis tutkitaan kerralla kunnolla, aamulla lannerangan kuvaus sekä kolesterolimittaus, ja samalla kertaa otetaan muitakin näytteitä joilla selvitetään mahdollista raudan imeytymishäiriötä. Äidilläni todettiin perinnöllinen geenimuunnos, joka tunnetaan nimellä hemokromatoosi ja nyt tutkitaan onko minussa sama vika. Eli olenko liian rautapitoinen ;D
Tämän päivän siis olen nestedieetillä, syön laksatiiveja ja istun vessassa. Mutta sen sijaan että noudattaisin kuvausta edeltävän päivän potilasohjetta, vien sen astetta pidemmälle. En siis saa juoda edes niitä mehuja mitä ohje lupaa, vaan kolesteroli- ja hemokromatoositutkimusten takia olen täysin ravinnotta klo 20.00 eteenpäin. Vettä vaan, ja paljon :)

Suljetulle osastolle minut kutsutaan näiden tutkimusten jälkeen, ajankohtaa tai hoidon pituutta en osaa arvioida mutta käytännössä olisi tarkoitus kulkea huumevieroituksen kautta pitkäaikaisosastolle, jonne siis olisi tarkoitus mennä masennuksen vuoksi. Huumevieroituskaan ei välttämättä olisi tarpeellinen, mutta koska en pysty antamaan puhtaita näytteitä, on se pieni pakollinen paha jonka käytäntö kuulemma sanelee. Samapa tuo, kun en enää ole riippuvainen fyysisesti mistään. Psyykkinen puoli onkin ihan toinen juttu, mutta tarkoitus olisi jättää kannabista vahvemmat kokonaan osastojakson myötä. Positiivisella mielellä siis liikenteessä, ja uskoisin saavani osastolta jopa apua tilanteeseen josta en itse jaksa rämpiä pois.

Yritän muistaa päivitellä fiiliksiä vielä ennen osastolle lähtöä, ja jos jotain aineita vielä kiskon ennen sitä niin lupaan tulla kertomaan onko kivaa vai eikö ;D

Ja jos luet tätä, niin ole ystävällinen ja viskaa kommentilla, olisi kiva tietää kaipaako jaaritteluani edes kukaan ;)