On se muuten jännä juttu. Sinä aikana kun olen taas doupannut ja yrittänyt pitää buprekitkut aisoissa, ei ole oikein ollut fiilistä kirjoittaa... Pahoitteluni hidastuneesta päivitystahdista :)
Mutta jotain positiivista: taitaa olla kulunut jo useampi viikko ilman mainittavia bupresortumisia, eikä huumeseuloissa kaiketi bupre enää näkyisikään. Amfetamiini saattaa näkyä, onhan tässä jo yli viikon kuuri takana mutta siitäkin on jo selvitty. Ja maanantaina muuten vapaaehtoiset huumeseulat, hyvä minä ;)
No joo joo, ei ihan täysin vapaaehtoiset, mutta kuitenkin. En kai halua huolestuttaa vanhempiani käytölläni enää tässä vaiheessa, kun olen jo lähes kuivilla? En todellakaan. Ja koska JOKU keitti soppaa vähän isommalla kauhalla ja informoi vanhempiani asiasta niin suostuin heidän mielenrauhansa takia seuloihin.
Ai että kun hysteeriset exät on sitten ihania ;)
Tästä alkoi sitten... Noh, ei tipaton tammikuu mutta masentavan selvä marraskuu x)  Koitan kovasti päivitellä oloja tänne, tosin välissä hajosi kone ja hävitin mm. kaikkien lempiblogieni osoitteet. Nyyh :'(
Mutta juu, palaan astialle myöhemmin :)