No sinne tietenkin. Mistähän sitä sit alottaisi? Mennyt tosiaan pari päivää hiljaiseloa vietellessä, osittain siksi ettei ole ollut kirjoitettavaa ja osittain siksi ettei ole voinut kirjoittaa. Tai kyennyt. Tai oikeastaan aivan se ja sama. Piti nyt kuitenkin tulla päivittämään kuulumiset kun huomasi että tänne on joku jopa eksynyt vahingossa :)

No joo, meillä on siis tapeltu ankarasti viime päivinä. Molemmilla pinna tiukalla, minä flunssassa ja jossain  hurjassa hormonipiikissäkin lisäksi. Huomaa kyllä etten ole syönyt nyt pillereitä, PMS-oireet iskevät paljon kovemmin ja pidemmän aikaa kuin pillereillä ollessani. Ja tämä oli vasta ensimmäinen kuukausi ilman pillereitä... Uusia kuulumisia tältä saralta odotellaan yhä...

Sitten nää muut asiat, kuten 'päihteettömyys' tai 'neulattomuus'. Eihän niistä mitään tullut... Koulun olen hoitanut kyllä, mutta illat olenkin ollut aika nuokuissa... Taitaa vaan pahimmat tuskat olla vielä edessäpäin. Siis ei vittu. En kyllä uskonutkaan pystyväni lopettamaan kuin seinään, mutta en taida pystyä lopettamaan ilman korvaavaa... Vaihtoehtoja ei paljoa jää, piristä saan itseni kyllä vieroitettua sen käytön jäljiltä mitä bupreviekkarit vaatii, piri vaan tekee samalla paljon muutakin kuin auttaa refloihin... Enkä taida olla niitä mukavimpia ihmisiä piripäiten x)
Kun vaan nyt saisi sitä vauhtia, mielellään ennen niitä pahimpia refloja...

Väsyttää, masentaa ja ahdistaa. Päiväunia ei voi nukkua remonttimetelin takia, syödäkin pitäisi mutta ei millään jaksaisi kiinnostaa. Aamulla kahdeksaan kouluun, voisin vaikka nukkua huomiseen... Heti kun työt on lopetettu tältä päivältä... Ei kai muuta ku mukavaa maanantaita, ja ne kommentitkin on aina tervetulleita ;)