Ku ei mee ni ei mee. Eikä ajatus luista, ei sitten laisinkaan. Nukuin muutaman tunnin nokoset koulun jälkeen, väsyttäisi veläkin mutta haluaisin lähteä johonkin. Naapurissa kuuluu olevan bileet, liikenteeseen tekisi mieli mutta ei ole mihin mennä. En siis jaksa alkaa soittelemaan josko jossakin tapahtuisi jotain, taidan murjottaa kotona ja odottaa ihmettä... Eli sitä että häppening tulee mun luokseni ;D

No jaa, ehkä parempikin näin. Tein tänään päivällä heräteostoksia, käytin 16 euroa KOULUtarvikkeisiin, nyt on luentopaperia, kunnollinen pyyhekumi sekä muutamia geelikyniä :) Eipä sitä rahaa loppukuuksi pahemmin jäänytkään, mutta nyt on koulutarvikkeet kunnossa ja koululla on ilmainen ruoka... x)

Kelassa sain myös käytyä, pitäisi alkaa opintotuenkin maksu ehkä ensi kuussa... Saa nähdä miten käy. Alkuviikosta pitäisi kuulua asunnosta jota kävin katsomassa, sen suhteen toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Toivon niin kovin pääseväni allekirjoittamaan tuosta asunnosta vuokrasopimuksen... Vanha talo ja asunto pientä pintaremonttia vailla, mutta loistavalla sijainnilla ja hyvällä pohjaratkaisulla :) Olisi ehdottomasti vaivan arvoinen.

Palaan kirjoittamaan jos jotakin mielenkiintoista tapahtuu...